top of page

Forlaget elixum

COMICS 1.png

Vi brænder for, at børn skal have gode læseoplevelser, fordi det giver børnene både læselyst og læseglæde.

Dit barns lyst til og glæde ved at læse betyder alt for, om dit barn får læst eller ej. Det har også stor betydning for dit barns læseudvikling og dermed også for dit barns skolegang.

Vi har oplevet frustrerede forældre, som mangler gode bøger til børnenes daglige læsetræning derhjemme. Bøger som passer perfekt til deres barns læseniveau. Det vil vi ændre på. Derfor udgiver vi nye, medrivende og flot illustrerede e-bøger, som selvfølgelig har lixtal på forsiden, så det er let at finde en bog, som passer præcis til barnets læseniveau.

Når du køber en e-bog hos Forlaget elixum får du og dit barn altid en bog i den allerbedste kvalitet, både hvad angår illustrationer og historie.

Det er vigtigt for os, at vi kan stå inde for alt, hvad vi udgiver, så du og dit barn kan få en fantastisk læseoplevelse. Det sikrer vi ved, at alt har været igennem vore egne hænder til kvalitetstjek, inden det kommer her på siden. 

Vi der står bag elixum:

  • En læsevejleder, som sikrer, at bøgernes tekst er tilpasset aldersgruppen i forhold til både indhold, tekstmængde og sværhedsgrad

  • En grafisk designer, som sikrer, at bøgernes visuelle format er i orden

 

Vi har gjort os umage med at skabe de allerbedste muligheder for at give dit barn skønne og uforglemmelige læseoplevelser. Derfor er vores bøger skrevet i et sprog, som taler til børn. Et sprog som flyder let, og som giver mening, når børnene læser. Vi har også været omhyggelige med illustrationerne, så de er inspirerende og bidrager til, at dit barn får en rigtig god læseoplevelse.

Mission:
Forlaget elixum giver børn læselyst og læseglæde
- ved at give adgang til nye, medrivende og flot illustrerede e-bøger

- ved at sætte lixtal på alle bøger, så bøgernes sværhedsgrad er synlig

- ved at sikre at bøgernes indhold, tekstmængde og sværhedsgrad passer til målgruppen

Vision:
Forlaget elixum vil give let adgang til fantastiske læseoplevelser, så alle børn får mulighed for at blive endnu bedre læsere
- alle børn og forældre skal have let adgang til e-bøger, som passer barnets læseniveau.

Værdier:
Gennem grundigt gennemarbejde ikonotekster* giver vi børn adgang til e-bøger, som matcher deres læseniveau

- derigennem skaber vi læselystne, vidende, fantasifulde og positive næste generation.

 

Du og dit barn ønskes rigtig god fornøjelse med læsningen.

Mange kærlige læsehilsner fra

Charlotte og Kristina/Forlaget elixum

*En ikonotekst er en tekst, hvor både tekst og illustration bidrager til den samlede oplevelse af tekstens indhold. I en ikonotekst kan hverken tekst eller illustration undværes.

For børn er det helt naturligt at lade både tekst og illustration bidrage til den samlede læseoplevelse.

Det er en stor motivationsfaktor, for mange børn, at dele af tekstens indhold gives via illustrationer. Det letter barnets adgang til at opleve tekstens indhold i ”den indre biograf”, fordi barnet ikke på egen hånd skal omdanne teksten til indre billeder, hvilket er en krævende proces.

elixum damer medium.jpg
bottom of page