Shop

Forlaget elixum

Agnetevej 9 H, Mørdrup

3060 Espergærde

+45 2618 9949

hello@elixum.dk

Sociale medier

© 2019 by elixum.

Privatlivspolitik

Velkommen til forlaget elixum. Når du besøger os, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som vi kan bruge til at forbedre vores indhold. F.eks. er det interessant for os at følge med i, hvilke sider på elixum, der får mest trafik, fordi det fortæller os noget om, hvilke emner du og dit barn er mest interesseret i.

Nedenfor fortæller vi lidt mere om, hvilke oplysninger der indsamles, og hvad de bruges til. Det kan godt blive lidt teknisk, men helt overordnet handler det om, at vi gerne vil have en fornemmelse af, hvad dit barn godt kan lide på elixum, så vi bedre kan målrette vores indhold og annoncer til jer. Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af elixum.

 


Vedr. Cookies
elixum anvender de såkaldte "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her:  http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Youtube o.lign. Se evt. også denne liste: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering 


 

Vedr. personoplysninger


Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter elixum, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af indholdet, hvis du deltager i konkurrencer, foretager et køb eller i øvrigt bruger services via websitet.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. 

 


Sikkerhed
Vi har selvfølgelig truffet både nogle tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 


Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du ellers har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. 

 


Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.  

 


Videregivelse af oplysninger
Data om dine køb og din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering og levering af de services du har efterspurgt. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på elixums vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 



Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til hello@elixum.dk. Alle ændringer og sletninger af personoplysninger er kun gældende fremadrettet, og i det omfang øvrig lovgivning tillader det. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet



Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
elixum IVS
Agnetevej 9H
3060 Espergærde
Telefon: 26189949
Email: hello@elixum.dk